arrow_drop_up arrow_drop_down

Diëtist in ZuidhornDiëtist in Zuidhorn

Zoekt u een diëtist in Zuidhorn? Onze diëtist kan u helpen met het juiste voedingsadvies. Wist u dat dieetadvies gedeeltelijk wordt vergoed door de basisverzekering van alle zorgverzekeraars? Om precies te zijn krijg je een vergoeding voor de eerste drie behandeluren per kalenderjaar. Wij werken samen met Diëtistenpraktijk Zuidhorn.

Cursus Gezond&Fit

In samenwerking met Diëtistenpraktijk Zuidhorn biedt Health Centre Zuidhorn de cursus Gezond&Fit aan! In 8 weken werken aan uw nieuwe leefstijl onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut en diëtist. Het programma bestaat uit 2 keer in de week sporten onder leiding van een fysiotherapeut en voedingsadvies van een diëtist.

De voordelen van cursus Gezond&Fit:

  •  Voor elk niveau wat betreft sport/bewegen
  •  Trainen wanneer het u uitkomt, onder leiding van een fysiotherapeut.
  •  Individueel voedingsadvies en voorlichting van een diëtist
  •  Inclusief drie weegmomenten(gewicht, vetpercentage en spiermassa etc.)
  •  Deels vergoed vanuit de zorgverzekering

Kwaliteit & samenwerkingen

Onze praktijk voldoet aan alle wettelijke(kwaliteit) eisen. Zo zijn al onze fysiotherapeuten zowel CKR(Centraal Kwaliteitsregister) als BIG(Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) geregistreerd. Hiermee voldoen wij aan de laatste bij- en nascholingseisen. Onze praktijk is aangesloten bij het ClaudicatioNet en het ReumaNet Noord.


                                                                                             


Wat bieden wij met onze fysiotherapie:

  • Persoonlijke aandacht
  • Verschillende specialisaties en expertises
  • Ongedwongen sfeer
  • Nazorg in de vorm van “Fysio Fitness”
  • Gemiddelde klantwaardering 9,9!

Maak kennis met ons team

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie op het gebied van de sportfysiotherapie, myofasciale triggerpoint behandeling, dry needling, nek-, schouder- en armklachten, claudicatio intermittens, rugrevalidatie, rompstabilisatie training en hydrotherapie.Evert Bron
Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie voor myofasciale triggerpoint behandeling d.m.v. Dry needling. Door zijn vooropleiding aan het CIOS te Heerenveen heeft hij veel ervaring in het begeleiden en trainen van (kracht)sporters. Dit komt het revalideren na bijvoorbeeld een sportblessure ten goede. Ook begeleidt hij de groepen SeniorenFit en Circuittraining.

Jur Bron

Is algemeen fysiotherapeut met een specialisatie op het gebied van bekkenbodemtherapie, zwangerschapsbegeleiding en oncologische revalidatie. Daarnaast heeft ze veel ervaring in de geriatrie, neurologische revalidatie. Ook verzorgt ze de groepstrainingen: BBBB-training, ZwangerFit, MamaFit en Hydrotherapie.


Mieke Bron

Is algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Ook is ze gespecialiseerd in oncologische revalidatie en heeft ze veel ervaring in de geriatrie en neurologische revalidatie. Daarnaast begeleidt ze de de groepen SeniorenFit, ZwangerFit, Hydrotherapie en Circuittraining.


Marit Borstlap

Klantenervaringen

"Na jaren terugkerende spanningshoofdpijn eindelijk iets gevonden wat werkt! Na de behandeling merk je meteen het verschil."
A. van Eems
"Na een nare val ging traplopen erg moeizaam. Daarom toch maar naar de fysiotherapeut gegaan. Ze hebben mij enorm geholpen en ik heb nu minder pijn. Bedankt heren, ik kan de trap weer op!"

G. Kelderhuis

"Door de pijn in mijn rug kon ik 's nachts slecht slapen. Een paar behandelingen later en ik slaap als een baby. Echt een aanrader!"
D. Vriesen

Neem direct contact met ons op

Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen expertise. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient. Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness, groepstrainingen en personal training en diëtetiek. Plan direct een afspraak online of bel ons.