EGYM in Zuidhorn

Makkelijk, effectief en motiverend om maximale resultaten uit jouw trainingen te halen!

Wat is EGYM?

Onze EGYM apparaten zijn volautomatische trainingsapparaten die jou helpen om op een makkelijke, effectieve en motiverende manier het maximale resultaat uit jouw trainingen te halen! Bij de intake worden alle apparaten automatisch ingesteld op jouw persoonlijke instellingen, verder wordt de zwaarte bepaald door een krachtmeting. Deze instellingen worden opgeslagen en het apparaat berekend, afhankelijk van jouw doelen, het juiste trainingsgewicht. Scan je speciale EGYM trainingsbandje voor je training en je kunt direct aan de slag! Het apparaat zorgt zelf voor de juiste instellingen en jij hoeft alleen de beweging nog uit te voeren. Onze 8 EGYM krachtapparaten zorgen samen voor een full body workout die al in 30 minuten kan worden voltooid!

Intake met de EGYM Fitness Hub

De intake zal gebeuren met de EGYM Fitness Hub. Dit apparaat doet een volledig automatische lichaamsanalyse met gebruik van een 3D-camera. Hiermee analyseert en registreert de Hub o.a. jouw lengte en bewegingen, waardoor binnen enkele seconden alle EGYM apparaten precies op jou ingesteld worden.

Daarnaast kan de EGYM Fitness Hub flexibiliteitstesten uitvoeren, waardoor we een nog beter beeld krijgen van de voortgang die je maakt.

EGYM app

Alle instellingen en trainingsvoortgang wordt opgeslagen in de speciale EGYM app. In deze app kan je je individuele trainingsprogramma op ieder moment inzien. Ook krijg je in de app een persoonlijke BioAge toegewezen. Dit is een persoonlijke leeftijdsindicatie gebaseerd op trainingsresultaten en lichaamsmetingen. Blijf gemotiveerd door de uitdaging om je persoonlijke BioAge te verbeteren door te trainen op de EGYM toestellen!