arrow_drop_up arrow_drop_down

Fitness in Zuidhorn

Professionele Fitnesscentrum in Zuidhorn

Fitnesscentrum in Zuidhorn

Wilt u fitnessen/sporten in Zuidhorn? Dan kunt u bij Health Centre Zuidhorn terecht voor fitness, groepstrainingen en personal training. Onder professionele en persoonlijke begeleiding kunt u, op eigen niveau, uw conditie verbeteren. Iedereen, van beginner tot gevorderd en van jong tot oud, kan bij ons terecht om zijn of haar persoonlijke doelstellingen te bereiken. Er wordt een uitgebreide intake afgenomen en in samenspraak met u stellen we een persoonlijk trainingsschema op. U kunt bij ons ook sporten via Bedrijfsfitness Nederland. Daarnaast zijn wij ook door Diabetesvereniging Nederland benoemd tot Sportcentrum met oog voor diabetes.

Gezocht: 6 vrouwen uit Zuidhorn e.o. 

Voor de 8 weken afslank challenge.

 • Uniek 8 weken programma!
 • Gratis proefles
 • Kleine groepen met persoonlijke aandacht
 • Programma word doorlopen met een trainer 
 • Maandelijks wegen en meten
 • Persoonlijk voedingsprogramma 
 • Resultaat garantie!

De voordelen van sporten bij Health Centre Zuidhorn:

 •   Kleinschalig
 •   Moderne apparatuur
 •   Fitnessruimte voorzien van airco
 •   U traint altijd onder begeleiding van fysiotherapeuten
 •   Prettige sfeer
 •   Persoonlijk trainingsschema
 •   Geen inschrijfkosten

Meer dan alleen sporten

Wij willen je graag kennis laten maken met ons nieuwe online clubportaal. Naast dat het een plek is waar je met andere leden in contact kunnen komen, bieden we je via ons portaal allerlei tools om makkelijker je fitnessdoelen te behalen!


Meer dan een sportschool

Training

Maak trainingsschema’s en speel oefeningen af met video-instructies.

Voeding

Maak een persoonlijk voedingsplan aan en boek sneller resultaten.

Kalender

Plan je trainingen en vergeet nooit meer een workout.

Groepstrainingen in Zuidhorn

Alleen trainen saai en eentonig? Moeite om het vol te houden? Als u uzelf hierin herkent dan is fitness in groepsverband waarschijnlijk meer iets voor u! Motivatie, gezelligheid en echte resultaten behalen zijn een aantal reden waarom u groepstraining eens zou moeten proberen!

Personal Training in Zuidhorn

Wilt u sporten onder begeleiding van een personal trainer? Dat kan bij Health Centre Zuidhorn. Met personal training krijgt u de hele training 1 op 1 begeleiding. Hiermee worden u trainingsdoelen nog sneller bereikt. De trainingen duren 60 minuten en zullen naar uw wensen en doelstellingen worden ingevuld.

Spinning/Wielrennen 

De Praxtour Course is de ideale bike voor de wielrenner die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Hij biedt een zeer realistische indoor-fietsbeleving. De bike is ontworpen met de maten en het uiterlijk van een racefiets. Dit zorgt voor een optimale houding en natuurgetrouw gevoel.

Tarieven

Fitness 1x per week           37,- per maand

Fitness onbeperkt              47,- per maand

Student onbeperkt             32,- per maand
Intake/Inschrijfkosten         Gratis!

Al onze sportabonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

InBody | Lichaamsanalyse

See What You’re made of met InBody. De InBody meet snel, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk de lichaamssamenstelling. Het meten van de lichaamssamenstelling is essentieel als het gaat om het meten van de gezondheid. De lichaamssamenstelling is een manier om te beschrijven waaruit het lichaam bestaat. Het omvat vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht. Daarnaast kan de InBody per lichaamsregio meten hoe het gesteld is met het spier en vetmassa. Hierdoor kunnen eventuele links/rechts verschillen gemeten worden. Aan de hand van de volledige lichaamsanalyse kunnen wij een passend en persoonlijk advies geven. Op basis hiervan stellen we een trainingsprogramma op. De InBody wordt daarnaast ingezet om uw doelen te evalueren. Voor onze klanten is deze lichaamsanalyse gratis. Geen klant maar wel gemeten worden? Dit kan tegen vergoeding.

                                                                                                 

   

Non-invasief, pijnvrij testen

Via de hand- en voet elektroden worden veilige en lage stromen door het lichaam gezonden. Tegen deze stromen in ontstaat weerstand genaamd impedantie en aan de hand van deze impedantie wordt de lichaamssamenstelling berekend. De gepatenteerde BIA-technologie van InBody biedt nauwkeurige en consistente uitslagen. Na de meting krijgt u direct een overzichtelijk overzicht van uw lichaamsanalyse mee naar huis.

Maak kennis met ons team

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie op het gebied van de sportfysiotherapie, myofasciale triggerpoint behandeling, dry needling, nek-, schouder- en armklachten, claudicatio intermittens, rugrevalidatie, rompstabilisatie training en hydrotherapie.Evert Bron
Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie voor myofasciale triggerpoint behandeling d.m.v. Dry needling. Door zijn vooropleiding aan het CIOS te Heerenveen heeft hij veel ervaring in het begeleiden en trainen van (kracht)sporters. Dit komt het revalideren na bijvoorbeeld een sportblessure ten goede. Ook begeleidt hij de groepen SeniorenFit en Circuittraining.

Jur Bron

Is algemeen fysiotherapeut met een specialisatie op het gebied van bekkenbodemtherapie, zwangerschapsbegeleiding en oncologische revalidatie. Daarnaast heeft ze veel ervaring in de geriatrie, neurologische revalidatie. Ook verzorgt ze de groepstrainingen: BBBB-training, ZwangerFit, MamaFit en Hydrotherapie.


Mieke Bron

Is algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Ook is ze gespecialiseerd in oncologische revalidatie en heeft ze veel ervaring in de geriatrie en neurologische revalidatie. Daarnaast begeleidt ze de de groepen SeniorenFit, ZwangerFit, Hydrotherapie en Circuittraining.


Marit Borstlap

Klantenervaringen

"Na jaren terugkerende spanningshoofdpijn eindelijk iets gevonden wat werkt! Na de behandeling merk je meteen het verschil."
A. van Eems
"Na een nare val ging traplopen erg moeizaam. Daarom toch maar naar de fysiotherapeut gegaan. Ze hebben mij enorm geholpen en ik heb nu minder pijn. Bedankt heren, ik kan de trap weer op!"

G. Kelderhuis

"Door de pijn in mijn rug kon ik 's nachts slecht slapen. Een paar behandelingen later en ik slaap als een baby. Echt een aanrader!"
D. Vriesen

Neem direct contact met ons op

Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen expertise. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient. Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness, groepstrainingen en personal training en diëtetiek. Plan direct een afspraak online of bel ons.