arrow_drop_up arrow_drop_down

Fitness in Zuidhorn

Modern Fitnesscentrum in Zuidhorn

Fitnesscentrum in Zuidhorn

Wilt u fitnessen/sporten in Zuidhorn? Dan kunt u bij Health Centre Zuidhorn terecht voor fitness, groepstrainingen en personal training. Onder professionele en persoonlijke begeleiding kunt u, op eigen niveau, uw conditie verbeteren. Iedereen, van beginner tot gevorderd en van jong tot oud, kan bij ons terecht om zijn of haar persoonlijke doelstellingen te bereiken. Er wordt een uitgebreide intake afgenomen en in samenspraak met u stellen we een persoonlijk trainingsschema op. U kunt bij ons ook sporten via Bedrijfsfitness Nederland. Daarnaast zijn wij ook door Diabetesvereniging Nederland benoemd tot Sportcentrum met oog voor diabetes.

Sporten zuidhorn

De voordelen van sporten bij Health Centre Zuidhorn:

 •   Kleinschalig
 •   Moderne apparatuur
 •   Fitnessruimte voorzien van airco
 •   U traint altijd onder begeleiding van fysiotherapeuten
 •   Prettige sfeer
 •   Persoonlijk trainingsschema
 •   Geen inschrijfkosten
Sporten zuidhorn

Gezocht: 12 personen uit Zuidhorn e.o. 

Voor het Fit & Shape 2020 programma.

 • 12 weken persoonlijke begeleiding
 • Toegang tot onze handige app voor reserveringen en jouw trainingsschema's
 • Persoonlijk training en voedingsschema
 • Slanker en fitter in 60 minuten per training
 • Start, tussen en eindmeting
 • Volledig volgens de richtlijnen van het RIVM
 • Alles op 1,5 meter afstand
 • Ruim aanbod aan fitness en groepslessen
 • Verlies overtollige kilo's

Heb jij onze app al?

Wij willen je graag kennis laten maken met ons nieuwe online clubportaal. Naast dat het een plek is waar je met andere leden in contact kunnen komen, bieden we je via ons portaal allerlei tools om makkelijker je fitnessdoelen te behalen!

Meer dan een sportschool

Training

Training

Maak trainingsschema’s en speel oefeningen af met video-instructies.

Voeding

Voeding

Maak een persoonlijk voedingsplan aan en boek sneller resultaten.

Kalender

Plan je trainingen en vergeet nooit meer een workout.
Groepsles

Groepstrainingen in Zuidhorn

Alleen trainen saai en eentonig? Moeite om het vol te houden? Als u uzelf hierin herkent dan is fitness in groepsverband waarschijnlijk meer iets voor u! Motivatie, gezelligheid en echte resultaten behalen zijn een aantal reden waarom u groepstraining eens zou moeten proberen!

Personal training Zuidhorn

Personal Training in Zuidhorn

Wilt u sporten onder begeleiding van een personal trainer? Dat kan bij Health Centre Zuidhorn. Met personal training krijgt u de hele training 1 op 1 begeleiding. Hiermee worden u trainingsdoelen nog sneller bereikt. De trainingen duren 60 minuten en zullen naar uw wensen en doelstellingen worden ingevuld.

Spinning/Wielrennen 

De Praxtour Course is de ideale bike voor de wielrenner die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Hij biedt een zeer realistische indoor-fietsbeleving. De bike is ontworpen met de maten en het uiterlijk van een racefiets. Dit zorgt voor een optimale houding en natuurgetrouw gevoel.


Tarieven

Fitness 1x per week           37,- per maand

Fitness onbeperkt              47,- per maand

Student onbeperkt             32,- per maand
Intake/Inschrijfkosten         Gratis!

Al onze sportabonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

InBody | Lichaamsanalyse

See What You’re made of met InBody. De InBody meet snel, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk de lichaamssamenstelling. Het meten van de lichaamssamenstelling is essentieel als het gaat om het meten van de gezondheid. De lichaamssamenstelling is een manier om te beschrijven waaruit het lichaam bestaat. Het omvat vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht. Daarnaast kan de InBody per lichaamsregio meten hoe het gesteld is met het spier en vetmassa. Hierdoor kunnen eventuele links/rechts verschillen gemeten worden. Aan de hand van de volledige lichaamsanalyse kunnen wij een passend en persoonlijk advies geven. Op basis hiervan stellen we een trainingsprogramma op. De InBody wordt daarnaast ingezet om uw doelen te evalueren. Voor onze klanten is deze lichaamsanalyse gratis. Geen klant maar wel gemeten worden? Dit kan tegen vergoeding.

                                                                                                 

   

Non-invasief, pijnvrij testen

Via de hand- en voet elektroden worden veilige en lage stromen door het lichaam gezonden. Tegen deze stromen in ontstaat weerstand genaamd impedantie en aan de hand van deze impedantie wordt de lichaamssamenstelling berekend. De gepatenteerde BIA-technologie van InBody biedt nauwkeurige en consistente uitslagen. Na de meting krijgt u direct een overzichtelijk overzicht van uw lichaamsanalyse mee naar huis.

Maak kennis met ons team van specialisten

Klantervaringen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Testimonial Quote or Title
Prima fitness centrum onder goede begeleiding ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™‚๏ธ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™€๏ธ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™‚๏ธ
Renee
Testimonial Quote or Title
Fijne rustige omgeving ๐Ÿ‘waar gesport word ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™€๏ธen goede begeleiding en behandeling door de fysiotherapeuten van Health Centre Zuidhorn
Jelly
Testimonial Quote or Title
fijne persoonlijke adviezen en begeleiding, hele goede sfeer en professionaliteit
Marijke

Neem direct contact met ons op

Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen expertise. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient. Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness, groepstrainingen en personal training en diëtetiek. Plan direct een afspraak online of bel ons.