Fitness in Zuidhorn

Modern Fitnesscentrum in Zuidhorn

Fitnesscentrum in Zuidhorn

Wilt u fitnessen/sporten in Zuidhorn? Dan kunt u bij Health Centre Zuidhorn terecht voor fitness, groepstrainingen en personal training. Onder professionele en persoonlijke begeleiding kunt u, op eigen niveau, uw conditie verbeteren. Iedereen, van beginner tot gevorderd en van jong tot oud, kan bij ons terecht om zijn of haar persoonlijke doelstellingen te bereiken. Er wordt een uitgebreide intake afgenomen en in samenspraak met u stellen we een persoonlijk trainingsschema op. U kunt bij ons ook sporten via Bedrijfsfitness Nederland. Daarnaast zijn wij ook door Diabetesvereniging Nederland benoemd tot Sportcentrum met oog voor diabetes.

De voordelen van sporten bij Health Centre Zuidhorn:

  • Kleinschalig
  • Moderne apparatuur
  • Fitnessruimte voorzien van airco & luchtdesinfectie
  • U traint altijd onder begeleiding van fysiotherapeuten
  • Prettige sfeer
  • Persoonlijk trainingsschema

Heb jij onze app al?

Wij willen je graag kennis laten maken met ons nieuwe online clubportaal. Naast dat het een plek is waar je met andere leden in contact kunnen komen, bieden we je via ons portaal allerlei tools om makkelijker je fitnessdoelen te behalen!

#

Groepstrainingen in Zuidhorn

Alleen trainen saai en eentonig? Moeite om het vol te houden? Als u uzelf hierin herkent dan is fitness in groepsverband waarschijnlijk meer iets voor u! Motivatie, gezelligheid en echte resultaten behalen zijn een aantal reden waarom u groepstraining eens zou moeten proberen!

#

Personal Training in Zuidhorn

Wilt u sporten onder begeleiding van een personal trainer? Dat kan bij Health Centre Zuidhorn. Met personal training krijgt u de hele training 1 op 1 begeleiding. Hiermee worden u trainingsdoelen nog sneller bereikt. De trainingen duren 60 minuten en zullen naar uw wensen en doelstellingen worden ingevuld.

#

Egym

Onze EGYM apparaten zijn volautomatische trainingsapparaten die jou helpen om op een makkelijke, effectieve en motiverende manier het maximale resultaat uit jouw trainingen te halen! Bij de intake worden alle apparaten automatisch ingesteld op jouw persoonlijke instellingen.

Interesse?

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismaking. Hierbij bespreken wat voor jou belangrijk is en wat jou doelstellingen zijn. Op basis hiervan kunnen we je het beste adviseren welke manier van trainen daarbij past. Aan de hand van dit gesprek doen we een passend voorstel van 1 van onze Fit programma’s.