Oncologie Fysiotherapie in Zuidhorn

Onze specialisten staan voor u klaar

 

Oncologie Fysiotherapie Zuidhorn

Steeds meer mensen overleven de diagnose kanker. Maar vaak geeft kanker, of de behandeling ervan, klachten of restverschijnselen. Vermoeidheid, pijn, verminderde conditie en onzekerheid zijn hier voorbeelden van. Fysieke revalidatie is dan ook nodig om het leven na kanker weer zo goed mogelijk op te kunnen pakken.

Oncologische revalidatie bestaat uit twee fases. Als eerste wordt er aandacht besteedt aan eventuele bijkomende klachten (zoals bewegingsbeperking of klachten door een litteken of secundair lymfoedeem). Er wordt vervolgens gestart met een beweegprogramma op maat, om spierkracht en conditie weer op te bouwen. Door een optimale conditie kan de kans op recidief worden verkleind.

Fysiotherapeutisch Consult

Tijdens een fysiotherapeutisch consult wordt er een intakegesprek(anamnese) afgenomen. Dit om informatie over de klacht en de beperkingen die u ervaart in het dagelijks leven en/of tijdens het sporten of uw werk te inventariseren. Na dit gesprek volgt het lichamelijk onderzoek om de oorzaak van uw klacht(en) in kaart te brengen. Vervolgens stellen we in samenspraak met u een behandelplan op. De behandeling duurt in principe 30 minuten. Bent u niet in staat om bij ons in de praktijk te komen? Dan behandelen wij ook aan huis, mits u over een medische indicatie beschikt.

Betaling & vergoeding fysiotherapie

Uw Uw behandelingen fysiotherapie worden direct gedeclareerd bij uw zorgverzekering, als wij een contract hebben met deze zorgverzekeraar. Zo niet, dan ontvangt u van ons een nota die u zelf kunt insturen. Wilt u in aanmerking komen voor vergoeding, dan dient u zich te realiseren dat u wel een aanvullende verzekering afgesloten moet hebben. Fysiotherapie wordt vanuit die aanvullende verzekering vergoed. Aandoeningen uit de chronische lijst worden ook vergoed uit de basisverzekering vanaf de 21ste behandeling.

Wat bieden wij met onze fysiotherapie in Zuidhorn:

  • Persoonlijke aandacht
  • Verschillende specialisaties en expertises
  • Ongedwongen sfeer
  • Nazorg in de vorm van “Fysio Fitness”
  • Gemiddelde klantwaardering 9,2!

Neem direct contact met ons op

Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen expertise. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient. Plan direct een afspraak online of bel ons.