Psychosomatische fysiotherapie

 

Psychosomatische fysiotherapie

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zit je niet goed in je vel, heeft dit ook lichamelijke gevolgen.
De psychosomatisch fysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van klachten die met (langdurige) spanning en stress te maken hebben. Ook kunnen mensen met chronische en/of onbegrepen lichamelijke klachten hier terecht. Denk aan klachten als: vermoeidheid, duizeligheid, hoofdpijn, slechte concentratie, snel overprikkeld, hoge (chronische) spierspanning, onbegrepen pijnklachten, benauwdheid, hartkloppingen of druk op de borst. De therapeut kijkt samen met jou uitgebreid naar alle factoren (lichamelijk, psychisch, sociaal, werk en privé). En krijg je begeleiding bij het herstellen van de balans tussen spanning en ontspanning en je belasting en belastbaarheid.

Vergoeding Fysiotherapie Zuidhorn

Voor vergoeding via de zorgverzekeraar dient u een aanvullende verzekering te hebben. In sommigen gevallen wordt de behandeling ook (deels) vergoed vanuit de basisverzekering. Dit is het geval als de aandoening op de chronische lijst fysiotherapie staat. Zwangerschapscursussen worden niet vergoed vanuit je basisverzekering. Wel bieden sommige zorgverzekeraars dekking in de aanvullende verzekering. Kijk bij je eigen aanvullende verzekering of u hiervoor in aanmerking komt.

Wat bieden wij met onze fysiotherapie in Zuidhorn:

  • Persoonlijke aandacht
  • Verschillende specialisaties en expertises
  • Ongedwongen sfeer
  • Nazorg in de vorm van “Fysio Fitness”
  • Gemiddelde klantwaardering 9,2!

Neem direct contact met ons op

Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen expertise. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient. Plan direct een afspraak online of bel ons.