Valpreventie in Zuidhorn

Maak vandaag nog een afspraak

Valpreventie in Zuidhorn

Bent u weleens gevallen of juist bang om te vallen? Dan is de cursus valpreventie iets voor u. In onze 10 weekse cursus besteden we uitgebreid aandacht aan de valrisicos, kracht & balansoefeningen en leren we u in kleine stappen goede valtechnieken aan. Dit doen we met behulp van onze valmat. U krijgt iedere week 1 groepstraining en 1 individuele training waarbij we de verschillende aspecten gaan behandelen. Daarnaast ontvang iedere deelnemer een uitgebreide cursusmap met veel informatie en oefeningen voor thuis. In principe kan iedereen deelnemen aan de cursus, mocht u twijfelen of u kunt deelnemen met u klachten en/of aandoening neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Alle trainingen worden gegeven door fysiotherapeuten.

image

De voordelen van onze Cursus Valpreventie:

  • In een veilige en prettige setting werken aan kracht & Balans
  • U krijgt een uitgebreide Cursusmap
  • U leert in kleine stappen goede valtechnieken
  • Alle lessen worden uitsluitend begeleidt door fysiotherapeuten

NIEUW Mini-cursus valpreventie

Wij bieden nu ook de mini-cursus valpreventie aan. Dit is een 3 weekse cursus waarin het onderdeel leren vallen het belangrijkste onderdeel is van de cursus. In de cursus leert u alle verschillende val technieken(voor,-zij,- en achterwaarts). Daarnaast wordt er gewerkt aan uw balans door trainingen op het valparcours.

image

Worden de kosten van een cursus valpreventie vergoed?

Voor de cursus valpreventie heeft u geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist. Sommige zorgverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende verzekering een eenmalig bedrag.

Zorg dat u, voordat u met de cursus valpreventie begint, duidelijk hebt of uw ziektekostenverzekeraar uw kosten deels vergoedt.

Wat bieden wij met onze fysiotherapie in Zuidhorn:

  • Persoonlijke aandacht
  • Verschillende specialisaties en expertises
  • Ongedwongen sfeer
  • Nazorg in de vorm van “Fysio Fitness”
  • Gemiddelde klantwaardering 9,2!

Neem direct contact met ons op

Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen expertise. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient. Plan direct een afspraak online of bel ons.