Sporten in Zuidhorn

Wilt u sporten in Zuidhorn? Dan kunt u bij Health Centre Zuidhorn terecht voor fitness, groepstrainingen, personal training en leefstijl coaching. Onder professionele en persoonlijke begeleiding kunt u op eigen niveau uw conditie verbeteren. Iedereen, van beginner tot gevorderd en van jong tot oud, kan bij ons terecht om zijn of haar persoonlijke doelstellingen te bereiken. Er wordt een uitgebreide intake afgenomen en vanuit daar stellen we een persoonlijk trainingsschema op. U kunt bij ons ook sporten via Bedrijfsfitness Nederland. Daarnaast zijn wij ook door Diabetesvereniging Nederland benoemd tot Sportcentrum met oog voor diabetes.

#

Fitness

Wilt u fitnessen in Zuidhorn? Dan kunt u bij Health Centre Zuidhorn terecht voor fitness, groepstrainingen en personal training. Onder professionele en persoonlijke begeleiding kunt u, op eigen niveau, uw conditie verbeteren. Iedereen, van beginner tot gevorderd en van jong tot oud, kan bij ons terecht om zijn of haar persoonlijke doelstellingen te bereiken.

#

EGYM

Onze EGYM apparaten zijn volautomatische trainingsapparaten die jou helpen om op een makkelijke, effectieve en motiverende manier het maximale resultaat uit jouw trainingen te halen! Bij de intake worden alle apparaten automatisch ingesteld op jouw persoonlijke instellingen.

 

#

Personal training

Lastig om iedere training het maximale uit jouw training te halen? En zou je willen sporten onder begeleiding van een personal trainer? Dat kan bij Health Centre Zuidhorn. Met personal training krijg je de hele training 1 op 1 begeleiding. Hiermee worden jouw trainingsdoelen snel en verantwoord bereikt. De trainingen zullen gevarieerd en uitdagend zijn en op jouw doelen afgestemd zijn.

Over Health Centre Zuidhorn

Onze praktijk is al sinds 1978 gevestigd in Zuidhorn, hiermee zijn wij de langst gevestigde fysiotherapie praktijk in Zuidhorn. Wij werken met een team van zeven enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen expertise. Samen zorgen wij ervoor dat u de persoonlijke aandacht en zorg krijgt die u verdient! Naast onze praktijk voor fysiotherapie kunt u in ons moderne fitness centrum terecht voor fitness, groepstrainingen, personal training en leefstijl coaching.

#

Nek- en rugklachten

Eindelijk van u nek- en rugklachten afkomen?
Bijna iedere dag komen er vragen binnen over nek- en rugklachten. Het zijn de meest voorkomende klachten in de praktijk. Vaak geeft het pijn en moeite met bewegen. Onze ervaren fysiotherapeuten helpen je met dit probleem.

#

Schouderklachten

De schouder is het meest beweeglijke gewricht in ons lichaam, het kan in veel verschillende richtingen bewegen. Heeft u pijn in of rondom de schouder of heeft u tintelingen en/of krachtverlies in uw arm? Maak snel een afspraak met onze schouderspecialist en kom van uw klachten af.

#

Sportblessures verhelpen

Heeft u hinder op pijn tijdens het sporten? Er is niks vervelender dan dat u niet optimaal kunt sporten. Veel sportblessures ontstaan door een verkeerde opbouw of overbelasting. Daarnaast kan het zijn dat spieren of pezen beter moeten worden getraind. Maak een afspraak zodat u zo snel mogelijk weer pijnvrij kan sporten.

#

Knieklachten

Bij de knie zitten botten, zenuwen, spieren en banden. Het is een kwetsbaar onderdeel van het lichaam die voor verschillende klachten kan zorgen. Knieklachten kunnen acuut ontstaan, door bijvoorbeeld een verstapping, verdraaiing of ongeluk. Kom ook van uw knieklachten af door één van onze behandelingen.

#

Enkelklachten

De enkel is het gewricht tussen het onderbeen en de voet. Deze wordt verstevigd door pezen, enkelbanden en een gewrichtskapsel. Door de druk van het lichaam die grotendeels op de enkels neerkomt is de enkel een kwetsbaar deel van het lichaam die voor een aantal klachten kan zorgen.

Naast Fysiotherapie bieden we ook hydrotherapie en trainingsgroepen als Zwanger & MamaFit

Hydrotherapie Zuidhorn

Hydrotherapie is oefentherapie in verwarmd water (32 graden). Hierbij worden de spieren en gewrichten die door klachten en/of aandoeningen achterblijven in bijvoorbeeld: kracht, mobiliteit, coördinatie, uithoudings- vermogen en stabiliteit getraind om weer op niveau te komen. Meer weten? Neem dan contact met on op voor een proefles en ervaar het zelf.

Zwanger & Mamafit

Actieve trainingen voor zwangeren om tijdens de zwangerschap de algehele conditie, de stabiliteit en de spierkracht te trainen waardoor eventuele klachten in de zwangerschap voorkomen kunnen worden. Daarbij draagt algehele fitheid bij aan een voorspoedige bevalling en versnelt dit het herstel na de bevalling. Probeer het gerust eens met een gratis proefles.

Maak kennis met ons team

Jur Bron

Jur Bron

Specialismes

Marit Borstlap

Specialismes

Nynke van Marrum

Specialismes

Rozemarijn Postema

Specialismes

Evert Bron

Specialismes

Mieke Bron - du Bois

Specialismes

Thijs van den Ende

Specialismes

Janine van Dijken

Specialismes

Jaap Bron

Specialismes

Marije Hulzebos

Specialismes

Bruno de Oliveira

Specialismes

Klantenervaringen

"Positieve instelling, expertise, kern van de klachten aanpakken (oefeningen ipv massages) , uitleg en theorie over menselijke lichaam. Een aanpak voor de rest van mijn leven. "
"Hij wist precies de klacht op te sporen,legde het goed uit wat het was. Na 3 behandelingen was het verholpen. Zeer goede fysiotherapeut, neemt alle tijd voor je"
"Een open vriendelijke houding, doelgerichte en begripvolle benadering en behandeling met duidelijke uitleg daarbij."
"De fysiotherapeute is betrokken, stimulerend, duidelijk en houdt de voortgang goed bij. Daarnaast heeft zij ook humor wat ik belangrijk vind. "
"De fysiotherapeut werkte goed aan het te gewenste doel. Hij besprak de behandeling eerlijk en de behandeling had resultaat. Ik ben blij. "
"Zeer serieus en volgens mij een goede vakman die op de hoogte is van de nieuwe ontwikkeling in de fysiotherapie"

Neem direct contact met ons op

Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen expertise. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient. Plan direct een afspraak online of bel ons.