Hydrotherapie

Hydrotherapie in Zuidhorn

Professionele fysiotherapie in het water

Hydrotherapie in Zuidhorn

Hydrotherapie is oefentherapie in verwarmd water (32 graden). Hierbij worden de spieren en gewrichten die door klachten en/of aandoeningen achterblijven in bijvoorbeeld: kracht, mobiliteit, coördinatie, uithoudingsvermogen en stabiliteit getraind om weer op niveau te komen. Het water kan worden ingezet als weerstand maar juist ook ter ondersteuning. Hierdoor kan het bewegen makkelijker zijn dan op het droge. Dit is ideaal voor training en revalidatie. 


Samenwerking met de Reumapatiëntenvereniging Groningen

Naast onze eigen groepen hebben wij ook een speciale hydrotherapie groep in samenwerking met de Reumapatiëntenvereniging Groningen. Als u hiervan lid bent, kunt u met korting aan deze groep deelnemen. Daarnaast duren de hydrolessen 45 minuten i.p.v. 30 minuten. Twee mooie voordelen voor u als lid van de Reumapatiëntenvereniging Groningen. 

 

Lid worden?

Wil je deelnemen aan deze hydrotherapiegroep voor mensen met reumatische aandoeningen? Meld je dan aan via: https://rpv-groningen.nl/

Ook voor chronische aandoening 

Hydrotherapie wordt zowel in groepsverband als individueel gegeven onder leiding van één van de fysiotherapeuten van Health Centre Zuidhorn. De Hydrotherapie wordt verzorgd in ZwemCentrum Zuidhorn. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op om een proefles hydrotherapie vrijblijvend te proberen.

Hydrotherapie

Hydrotherapie is geschikt voor mensen met:

  • Artrose
  • Fibromyalgie
  • Reuma
  • Diabetes
  • COPD
  • Revalidatie bij heup- of knieprothese

  Klantervaringen

  These slides will be slide-able on the live version of your page!
  "Na jaren terugkerende spanningshoofdpijn eindelijk iets gevonden wat werkt! Na de behandeling merk je meteen het verschil."
  A. van Eems
  "Na een nare val ging traplopen erg moeizaam. Daarom toch maar naar de fysiotherapeut gegaan. Ze hebben mij enorm geholpen en ik heb nu minder pijn. Bedankt heren, ik kan de trap weer op!"
  G. Kelderhuis
  "Door de pijn in mijn rug kon ik 's nachts slecht slapen. Een paar behandelingen later en ik slaap als een baby. Echt een aanrader!"
  D. Vriesen

  Neem direct contact met ons op

  Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen expertise. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient. Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness, groepstrainingen en personal training en diëtetiek. Plan direct een afspraak online of bel ons.
  arrow_drop_up arrow_drop_down