Groepstrainingen in Zuidhorn 

Kom ook lekker samen sporten!

Groepstrainingen in Zuidhorn

Alleen trainen saai en eentonig? Moeite om het vol te houden? Als u uzelf hierin herkent dan is fitness in groepsverband waarschijnlijk meer iets voor u! Motivatie, gezelligheid en echte resultaten behalen zijn een aantal reden waarom u groepstraining eens zou moeten proberen! Bij Health Centre Zuidhorn zijn er meerdere groepstrainingen te volgen:

BBBB-training

BBBB-training, een groepstraining op muziek waarbij met name oefeningen worden gedaan voor de Benen, Billen, Buik en Bekkenbodem spieren. Er wordt gebruikt gemaakt van steps, oefenballen en ander klein fitness materiaal.

Circuittraining

Circuittraining, een groepstraining waarbij er 10-15 oefeningen in snel tempo worden uitgevoerd. Hierbij worden spieren over het hele lichaam getraind met als doel om het uithoudingsvermogen en kracht te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor iedereen die zijn of haar spierkracht wil vergroten en fit wil worden.

SeniorenFit

SeniorenFit, een groepstraining voor mensen vanaf 50 jaar en ouder die in een gezellige sfeer de algehele conditie willen verbeteren. Er worden oefeningen gedaan om het uithoudingsvermogen, balans en spierkracht te vergroten. Daarnaast is er aandacht voor individuele klachten en wensen en worden hier persoonlijke oefeningen voor gegeven.

Yin Yoga

Yin Yoga

Yin Yoga is een zachte meditatieve vorm van yoga, waarbij de asana’s (houdingen) zo’n 3-5 minuten worden vastgehouden. Dit zorgt ervoor dat niet alleen de spieren, maar ook het bindweefsel (zoals pezen, banden en fascia) en de gewrichten soepel blijven en gehydrateerd worden. Met name de heupen, rug en het bekken staan centraal. Daarnaast kom je bij een Yin Yoga les even helemaal tot rust. De les begint en eindigt met een meditatie en er worden ongeveer 7 á 8 asana’s uitgevoerd. Yin Yoga kan door iedereen beoefend worden, want er wordt gebruik gemaakt van een bolster (lang kussen) en blokken om ondersteuning te geven in de houdingen. Zo kan elke houding helemaal aangepast worden naar wat voor jou haalbaar is.

Rooster groepslessen:

OchtendFit

Maandag10:00 tot 11:00 uur

Circuit Training

Maandag19:00 tot 20:00uur
Zaterdag08:30 tot 09:30 uur

BBBB – Training

Dinsdag/Donderdag19:00 tot 20:00 uur

MamaFit

Dinsdag20:00 tot 21:00 uur

Neem direct contact met ons op

Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen expertise. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient. Plan direct een afspraak online of bel ons.