Groepstrainingen in Zuidhorn - Sportschool in Zuidhorn 

Kom ook lekker samen sporten!

Groepstrainingen in Zuidhorn

Alleen trainen saai en eentonig? Moeite om het vol te houden? Als u uzelf hierin herkent dan is fitness in groepsverband waarschijnlijk meer iets voor u! Motivatie, gezelligheid en echte resultaten behalen zijn een aantal reden waarom u groepstraining eens zou moeten proberen! Bij Health Centre Zuidhorn zijn er meerdere groepstrainingen te volgen:

BBBB-training

BBBB-training, een groepstraining op muziek waarbij met name oefeningen worden gedaan voor de Benen, Billen, Buik en Bekkenbodem spieren. Er wordt gebruikt gemaakt van steps, oefenballen en ander klein fitness materiaal.

Circuittraining

Circuittraining, een groepstraining waarbij er 10-15 oefeningen in snel tempo worden uitgevoerd. Hierbij worden spieren over het hele lichaam getraind met als doel om het uithoudingsvermogen en kracht te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor iedereen die zijn of haar spierkracht wil vergroten en fit wil worden.

SeniorenFit 

SeniorenFit, een groepstraining voor mensen vanaf 50 jaar en ouder die in een gezellige sfeer de algehele conditie willen verbeteren. Er worden oefeningen gedaan om het uithoudingsvermogen, balans en spierkracht te vergroten. Daarnaast is er aandacht voor individuele klachten en wensen en worden hier persoonlijke oefeningen voor gegeven.

Rooster groepslessen:

OchtendFit

Maandag

10:00 tot 11:00 uur

Circuit Training

Maandag

Zaterdag

19:00 tot 20:00uur  

08:30 tot 09:30 uur

BBBB – Training

Dinsdag/Donderdag 

19:00 tot 20:00 uur

MamaFit

Dinsdag

20:00 tot 21:00 uur

Klantervaringen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Prima fitness centrum onder goede begeleiding ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™‚๏ธ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™€๏ธ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™‚๏ธ
Renee
Fijne rustige omgeving ๐Ÿ‘waar gesport word ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™€๏ธen goede begeleiding en behandeling door de fysiotherapeuten van Health Centre Zuidhorn
Jelly
fijne persoonlijke adviezen en begeleiding, hele goede sfeer en professionaliteit
Marijke

Neem direct contact met ons op

Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen expertise. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient. Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness, groepstrainingen en personal training en diëtetiek. Plan direct een afspraak online of bel ons.
arrow_drop_up arrow_drop_down