arrow_drop_up arrow_drop_down

Personal Training in Zuidhorn

Sporten onder professionele begeleiding 

Personal Training

Wilt u sporten onder begeleiding van een personal trainer? Dat kan bij Health Centre Zuidhorn. Met personal training krijgt u de hele training 1 op 1 begeleiding. Hiermee worden u trainingsdoelen nog sneller bereikt. De trainingen duren 60 minuten en zullen naar uw wensen en doelstellingen worden ingevuld. Bij ons zijn alle personal trainers ook fysiotherapeut. Dit geeft extra voordelen als er bijvoorbeeld rekening gehouden moet worden met blessures en/of  u preventief wil gaan versterken of trainen.

Tarieven:

1 Les                   50,-

5 Lessen           200,-

10 Lessen         400,- 

20 Lessen         750,-

Circuittraining

Circuittraining, een groepstraining waarbij er 10-15 oefeningen in snel tempo worden uitgevoerd. Hierbij worden spieren over het hele lichaam getraind met als doel om het uithoudingsvermogen en kracht te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor iedereen die zijn of haar spierkracht wil vergroten en fit wil worden.

SeniorenFit 

SeniorenFit, een groepstraining voor mensen vanaf 50 jaar en ouder die in een gezellige sfeer de algehele conditie willen verbeteren. Er worden oefeningen gedaan om het uithoudingsvermogen, balans en spierkracht te vergroten. Daarnaast is er aandacht voor individuele klachten en wensen en worden hier persoonlijke oefeningen voor gegeven.

Maak kennis met ons team

Evert Bron
Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie op het gebied van de sportfysiotherapie, myofasciale triggerpoint behandeling, dry needling, nek-, schouder- en armklachten, claudicatio intermittens, rugrevalidatie, rompstabilisatie training en hydrotherapie.Evert Bron
Jur Bron
Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie voor myofasciale triggerpoint behandeling d.m.v. Dry needling. Door zijn vooropleiding aan het CIOS te Heerenveen heeft hij veel ervaring in het begeleiden en trainen van (kracht)sporters. Dit komt het revalideren na bijvoorbeeld een sportblessure ten goede. Ook begeleidt hij de groepen SeniorenFit en Circuittraining.

Jur Bron

Mieke Bron
Is algemeen fysiotherapeut met een specialisatie op het gebied van bekkenbodemtherapie, zwangerschapsbegeleiding en oncologische revalidatie. Daarnaast heeft ze veel ervaring in de geriatrie, neurologische revalidatie. Ook verzorgt ze de groepstrainingen: BBBB-training, ZwangerFit, MamaFit en Hydrotherapie.


Mieke Bron

Marit Borstlap
Is algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Ook is ze gespecialiseerd in oncologische revalidatie en heeft ze veel ervaring in de geriatrie en neurologische revalidatie. Daarnaast begeleidt ze de de groepen SeniorenFit, ZwangerFit, Hydrotherapie en Circuittraining.


Marit Borstlap

Klantenervaringen

"Na jaren terugkerende spanningshoofdpijn eindelijk iets gevonden wat werkt! Na de behandeling merk je meteen het verschil."
A. van Eems
"Na een nare val ging traplopen erg moeizaam. Daarom toch maar naar de fysiotherapeut gegaan. Ze hebben mij enorm geholpen en ik heb nu minder pijn. Bedankt heren, ik kan de trap weer op!"

G. Kelderhuis

"Door de pijn in mijn rug kon ik 's nachts slecht slapen. Een paar behandelingen later en ik slaap als een baby. Echt een aanrader!"
D. Vriesen

Neem direct contact met ons op

Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen expertise. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient. Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness, groepstrainingen en personal training en diëtetiek. Plan direct een afspraak online of bel ons.