arrow_drop_up arrow_drop_down

Senioren fitness Zuidhorn

Kom ook lekker in beweging!

Senioren fitness

Ook op hogere leeftijd is het belangrijk om actief te blijven. Bewegen voorkomt allerlei klachten en heeft een positieve invloed op de veroudering. Het is goed voor het hart, de bloedvaten, de longen, de spieren en gewrichten. Tevens zorgt een getraind lichaam voor een goed evenwicht en een goede reactiesnelheid. We raden mensen dan ook aan om ongeacht de leeftijd toch te, blijven, sporten. Maar vanaf een bepaalde leeftijd moet men zich realiseren dat spieren minder kunnen hebben, naarmate de leeftijd vordert hebben spieren langer de tijd nodig om te herstellen. Daarom is het verstandig om in dat geval een speciaal trainingsprogramma te volgen.

Speciaal voor mensen vanaf 50 jaar en ouder hebben wij een aparte trainingsgroep samengesteld. Dus bent u 50 jaar en ouder en wilt u uw conditie verbeteren dan kunt u ook bij Health Centre Zuidhorn terecht.

In een gezellige sfeer met leeftijdsgenoten werkt u aan onder andere:

 • Het verbeteren of op peil houden van uw conditie
 • het vergroten van uw uithoudingsvermogen
 • het versoepelen van uw spieren en gewrichten
 • het vergroten van uw spierkracht
 • het verbeteren van uw balans.

Uiteraard hebben wij in deze groepslessen ook aandacht voor eventuele individuele klachten en wensen. Onze trainers, welke tevens ook allemaal fysiotherapeut zijn, kunnen samen met u kijken naar de oefeningen en deze waar nodig bijstellen zodat u deze zonder blessures kunt uitvoeren.

Wat zijn de voordelen van fitnessen in Zuidhorn?


Er zijn meerdere redenen waarom u bij ons aan het juiste adres bent als u als 50-plusser wilt fitnessen.

 • Al onze trainers zijn fysiotherapeuten
 • Wij beschikken over modern apparatuur
 • Onze fitnessruimte is voorzien van airco
 • Kleinschalig
 • Prettige sfeer
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Abonnement maandelijks opzegbaar

Wij zijn door Diabetesvereniging Nederland benoemd tot “Sportcentrum met oog voor diabetes”.

Wat zijn de kosten voor fitnesslessen?

We hebben diverse opties waarbij u kunt kiezen voor het betalen van een enkele les, maar u kunt ook kiezen om meerdere lessen vooruit te betalen. Hierdoor gaat de prijs per les naar beneden. Is uw belangstelling gewekt? Geeft u zich dan nu op. Via het aanmeldformulier kunt u uw gegevens invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Tarieven

Fitness 1x per week           37,- per maand

Fitness onbeperkt              47,- per maand

Klantenervaringen

"Na jaren terugkerende spanningshoofdpijn eindelijk iets gevonden wat werkt! Na de behandeling merk je meteen het verschil."
A. van Eems
"Na een nare val ging traplopen erg moeizaam. Daarom toch maar naar de fysiotherapeut gegaan. Ze hebben mij enorm geholpen en ik heb nu minder pijn. Bedankt heren, ik kan de trap weer op!"

G. Kelderhuis

"Door de pijn in mijn rug kon ik 's nachts slecht slapen. Een paar behandelingen later en ik slaap als een baby. Echt een aanrader!"
D. Vriesen

Neem direct contact met ons op

Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen expertise. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient. Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness, groepstrainingen en personal training en diëtetiek. Plan direct een afspraak online of bel ons.