Spinning/wielrennen in Zuidhorn

Sporten onder professionele begeleiding 

Spinning/wielrennen in Zuidhorn

De Praxtour Course is de ideale bike voor de wielrenner die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Hij biedt een zeer realistische indoor-fietsbeleving. De bike is ontworpen met de maten en het uiterlijk van een racefiets. Dit zorgt voor een optimale houding en natuurgetrouw gevoel. Schakelen doe je, net als op een echte racefiets, met Praxtour’s elektronische shifters. Daarnaast beschikt het systeem over Active Resistance, dit zorgt ervoor dat de weerstand automatische veranderd bij wisselingen van (stijgings)percentages in de route. De mechanica is extra sterk uitgevoerd en kan beklimmingen tot 24% simuleren! Beklim in een virtuele fietstocht de Mont Ventoux of de Alpe d’Huez of een van de andere routes in Europa. Een leuke en uitdagende manier om je uithoudingsvermogen te verbeteren.

Spinning in Zuidhorn

De mechanica is extra sterk uitgevoerd en kan beklimmingen tot 24% simuleren! Beklim in een virtuele fietstocht de Mont Ventoux of de Alpe d’Huez of een van de andere routes in Europa. Een leuke en uitdagende manier om je uithoudingsvermogen te verbeteren.

Klantervaringen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Prima fitness centrum onder goede begeleiding ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™‚๏ธ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™€๏ธ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™‚๏ธ

Renee

Fijne rustige omgeving ๐Ÿ‘waar gesport word ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™€๏ธen goede begeleiding en behandeling door de fysiotherapeuten van Health Centre Zuidhorn
Jelly
fijne persoonlijke adviezen en begeleiding, hele goede sfeer en professionaliteit
Marijke

Neem direct contact met ons op

Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen expertise. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient. Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness, groepstrainingen en personal training en diëtetiek. Plan direct een afspraak online of bel ons.
arrow_drop_up arrow_drop_down