Fitness oefeningen voor thuis

Thuis sporten een beetje makkelijker gemaakt

Oefenschema's die jou helpen om thuis te sporten

Om toch gezond en fit te blijven gaan wij jou de komende tijd helpen om thuis oefeningen te doen. De oefeningen die wij in onze thuis fitness schema’s hebben staan zijn met minimale middelen goed uit te voeren. Download het schema dat past bij jouw doelstellingen eenvoudig via deze pagina. Houd ook onze social media kanalen in de gaten. Hier plaatsen we ook nog aanvullende oefeningen, variaties en tips om jou gezond en fit te houden!

Basisoefeningen voor kracht en stabiliteit

Deze basis oefeningen zijn geschikt voor iedereen die zijn basis kracht op peil wil houden. Het zijn oefeningen die je met minimale middelen en zonder gewichten uit kunt voeren. Je hebt enkel een handdoek of een fitness matje nodig en een krukje.

Buikspieroefeningen

De buikspieren zijn eenvoudig zelf thuis te trainen, je hebt weinig hulpmiddelen nodig. Deze oefeningen zijn vaak met een kwartiertje per keer al heel effectief.

Algemene kracht oefeningen met dumbells

De algemene krachtoefeningen die we je hier laten doen vragen iets meer creativiteit. Wij begrijpen dat de meeste mensen geen dumbells thuis hebben liggen. Als alternatief kun je bijvoorbeeld waterflesjes gebruiken, mocht je het iets zwaarder willen maken dan zou je meerdere flesjes in een tasje kunnen doen.

Algemene kracht oefeningen met een oefenbal

Deze oefeningen doe je met een oefenbal, deze koop je al voor een klein bedrag bij verschillende voordeel winkels. Het is een leuke afwisseling op de oefeningen die je normaal gesproken gewend bent.

Algemene kracht oefeningen zonder materiaal

Krachtoefeningen zonder materiaal, we gaan hierbij alleen met lichaamsgewicht werken. Dit zijn zeer effectieve maar ook leuke en uitdagende oefeningen. Daag jezelf uit!

Zware kracht oefeningen zonder materiaal

Voor de gevorderde sporter hebben we de zware krachtoefeningen zonder materiaal. Met deze oefeningen daag je jezelf maximaal uit! Denk er wel om dat je hier wel een goede basis kracht voor nodig hebt, heb je die nog niet dan adviseren wij je om een lichter programma te volgen.

Heb jij onze app al?

Wij willen je graag kennis laten maken met ons nieuwe online clubportaal. Naast dat het een plek is waar je met andere leden in contact kunnen komen, bieden we je via ons portaal allerlei tools om makkelijker je fitnessdoelen te behalen!

Maak kennis met ons team van specialisten

Klantervaringen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Prima fitness centrum onder goede begeleiding ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™‚๏ธ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™€๏ธ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™‚๏ธ
Renee
Fijne rustige omgeving ๐Ÿ‘waar gesport word ๐Ÿ‹๏ธ‍โ™€๏ธen goede begeleiding en behandeling door de fysiotherapeuten van Health Centre Zuidhorn
Jelly
fijne persoonlijke adviezen en begeleiding, hele goede sfeer en professionaliteit
Marijke

Neem direct contact met ons op

Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen expertise. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient. Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness, groepstrainingen en personal training en diëtetiek. Plan direct een afspraak online of bel ons.
arrow_drop_up arrow_drop_down