arrow_drop_up arrow_drop_down

Valpreventie in ZuidhornValpreventie in Zuidhorn

Bent u weleens gevallen of juist bang om te vallen? Dan is de cursus valpreventie iets voor u. In onze 10 weekse cursus besteden we uitgebreid aandacht aan de valrisicos, kracht & balansoefeningen en leren we u in kleine stappen goede valtechnieken aan. Dit doen we met behulp van onze valmat. U krijgt iedere week 1 groepstraining en 1 individuele training waarbij we de verschillende aspecten gaan behandelen. Daarnaast ontvang iedere deelnemer een uitgebreide cursusmap met veel informatie en oefeningen voor thuis. In principe kan iedereen deelnemen aan de cursus, mocht u twijfelen of u kunt deelnemen met u klachten en/of aandoening neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Alle trainingen worden gegeven door fysiotherapeuten.

De voordelen van onze Cursus Valpreventie:

  • In een veilige en prettige setting werken aan kracht & Balans
  • U krijgt een uitgebreide Cursusmap
  • U leert in kleine stappen goede valtechnieken
  • Alle lessen worden uitsluitend begeleidt door fysiotherapeuten

NIEUW Mini-cursus valpreventie

Wij bieden nu ook de mini-cursus valpreventie aan. Dit is een 3 weekse cursus waarin het onderdeel leren vallen het belangrijkste onderdeel is van de cursus. In de cursus leert u alle verschillende val technieken(voor,-zij,- en achterwaarts). Daarnaast wordt er gewerkt aan uw balans door trainingen op het valparcours.

Kwaliteit & samenwerkingen

Onze praktijk voldoet aan alle wettelijke(kwaliteit) eisen. Zo zijn al onze fysiotherapeuten zowel CKR(Centraal Kwaliteitsregister) als BIG(Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) geregistreerd. Hiermee voldoen wij aan de laatste bij- en nascholingseisen. Onze praktijk is aangesloten bij het ClaudicatioNet en het ReumaNet Noord.


                                                                                             


Wat bieden wij met onze fysiotherapie:

  • Persoonlijke aandacht
  • Verschillende specialisaties en expertises
  • Ongedwongen sfeer
  • Nazorg in de vorm van “Fysio Fitness”
  • Gemiddelde klantwaardering 9,9!

Maak kennis met ons team

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie op het gebied van de sportfysiotherapie, myofasciale triggerpoint behandeling, dry needling, nek-, schouder- en armklachten, claudicatio intermittens, rugrevalidatie, rompstabilisatie training en hydrotherapie.Evert Bron
Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie voor myofasciale triggerpoint behandeling d.m.v. Dry needling. Door zijn vooropleiding aan het CIOS te Heerenveen heeft hij veel ervaring in het begeleiden en trainen van (kracht)sporters. Dit komt het revalideren na bijvoorbeeld een sportblessure ten goede. Ook begeleidt hij de groepen SeniorenFit en Circuittraining.

Jur Bron

Is algemeen fysiotherapeut met een specialisatie op het gebied van bekkenbodemtherapie, zwangerschapsbegeleiding en oncologische revalidatie. Daarnaast heeft ze veel ervaring in de geriatrie, neurologische revalidatie. Ook verzorgt ze de groepstrainingen: BBBB-training, ZwangerFit, MamaFit en Hydrotherapie.


Mieke Bron

Is algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Ook is ze gespecialiseerd in oncologische revalidatie en heeft ze veel ervaring in de geriatrie en neurologische revalidatie. Daarnaast begeleidt ze de de groepen SeniorenFit, ZwangerFit, Hydrotherapie en Circuittraining.


Marit Borstlap

Klantenervaringen

"Na jaren terugkerende spanningshoofdpijn eindelijk iets gevonden wat werkt! Na de behandeling merk je meteen het verschil."
A. van Eems
"Na een nare val ging traplopen erg moeizaam. Daarom toch maar naar de fysiotherapeut gegaan. Ze hebben mij enorm geholpen en ik heb nu minder pijn. Bedankt heren, ik kan de trap weer op!"

G. Kelderhuis

"Door de pijn in mijn rug kon ik 's nachts slecht slapen. Een paar behandelingen later en ik slaap als een baby. Echt een aanrader!"
D. Vriesen

Neem direct contact met ons op

Ons team bestaat uit enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen expertise. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient. Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness, groepstrainingen en personal training en diëtetiek. Plan direct een afspraak online of bel ons.